точно над сенниците и от двете страни ми е провиснал тавана и май става все повече и повече.. как може да се оправи това? Мислех си със спринцовка ако се вкара малко лепило дали няма да се оправи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Провиснала тапицерия на тавана :(
Collapse
X
-
Ютия (на 2/3 усилване) и през един тензух гладиш амааааа много внимателно. Тука имаше един колега дето усилил на макс но забравил тензуха и то залепнало ама ...вече с дупка
п.с.
Ако нестава от първия път не усилвай и не продължавай97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonЮтия (на 2/3 усилване) и през един тензух гладиш амааааа много внимателно. Тука имаше един колега дето усилил на макс но забравил тензуха и то залепнало ама ...вече с дупка
п.с.
Ако нестава от първия път не усилвай и не продължавайАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Вирусе, внимавай като обърнеш ютията да не ти падне някой виглен на седалките да ти изгори тапицерията на седалките. Че като ви знам кви сте модерни у ваше село сигур още ползваш ютия с твърдо гориво.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fВирусе, внимавай като обърнеш ютията да не ти падне някой виглен на седалките да ти изгори тапицерията на седалките. Че като ви знам кви сте модерни у ваше село сигур още ползваш ютия с твърдо гориво.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Моята я водих на тапицер. Добре се получи, даже човека гарантира за творението си. Мисля че 80 лв ми взе за труд и материали.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltМоята я водих на тапицер. Добре се получи, даже човека гарантира за творението си. Мисля че 80 лв ми взе за труд и материали.Единствения недостатък беше,че от цигарения дим след няколко години платът щял да потъмнее,ма кво да направя като съм пушач.
Comment
-
И моя на 145-та беше провиснал до средата. Закарах я на майстор и за 100лв ми я направи- свали целия таван до ламарината на покрива и след 2 дни ми го сложи обратно, т.е. съхне 2 дни лепилото. Мисля че проблема със спринцовката ще бъде че има дунапрен над плата и точно той се разлепя и разпрашава и трябва да се изчисти от кората. А ако ще си сваляте сами тавана, загрейте добре купето за да не се счупят пластмасовите детайли.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
То доста 145-ци го имат тоз проблем и то предимно боксерии моята е така и ще я карам на тапицер но незнам кога
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И аз и аз
Моята кат я взех беше обелен плата, а дунапрена си седи... Та си мисля че се отлепва плата от дунапрена и тва със спринцовката не е много добра идеяМнооооого е грозно, ма кво да се праи, ще чакам да се оправи времето и ще я вода на доктор.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovИ аз и аз
Моята кат я взех беше обелен плата, а дунапрена си седи... Та си мисля че се отлепва плата от дунапрена и тва със спринцовката не е много добра идеяМнооооого е грозно, ма кво да се праи, ще чакам да се оправи времето и ще я вода на доктор.
Lexus IS200
Comment
Comment